Zo doen dieren

Toen vanwege corona alle voorstellingen geschrapt werden, besloot Theater Van Santen zich te storten op een nieuw project: een cd met kinderliedjes. Ik kreeg de opdracht om acht liedteksten te schrijven met dieren in de hoofdrol. Een heel team van componisten en muzikanten heeft er een prachtige cd van gemaakt: Zo doen dieren. Er staan ook twee liedjes op uit de voorstelling Alleen op de wereld, die ik ook schreef.

Toen de cd er eenmaal was, toonde de Stichting Steun 22Q11 interesse. Zij wilden de cd graag uitbrengen met twee extra nummers, ook die mocht ik schrijven. Eén liedje gaat over Superaap Sammie, de mascotte van de stichting. Het andere over superhelden. Want dat zijn de kinderen met 22Q11 absoluut: door hun aandoening hebben ze soms best wel wat hobbels te nemen, maar ze zijn hartstikke dapper.

Wil je de cd Zo doen dieren bestellen? Kijk dan op de site van Theater Van Santen. Wil je meer weten over 22Q11 of de cd Superaap Sammie bestellen? Dan kun je terecht op de site van de Stichting Steun 22Q11

Share Project :

  • Categories:
  • Share Project :