OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krant

Tijdens en na mijn studie journalistiek werkte ik op de Helderse en Hoornse redactie van het Noordhollands Dagblad. Daar leerde ik van niets een verhaal te maken en ik ontwikkelde er mijn voorliefde voor mooie interviews met kleurrijke mensen.

Tijdschrift

Op de redactie van weekblad Libelle en maandblad Kinderen (2001-2006) leerde ik bladenmaken. Ik ging verhalen als een totaalplaatje benaderen en interviewde tal van bekende en onbekende mensen. Zo wist ik als eerste de kersverse prinses Laurentien te strikken voor een interview en lukte het een interview te regelen met de onechte dochter van François Mitterand.

Freelance journalist

Sinds 2006 werk ik als freelancer, wat me de vrijheid geeft om te schrijven over de onderwerpen waar mijn hart ligt, zoals theater, literatuur en poëzie. Ook persoonlijke verhalen schrijf ik graag. Door de jaren heen werkte ik voor Margriet, VROUW, Noordhollands Dagblad, Ouders van Nu, Kek Mama, Plus Magazine, esta, Flair, Jij&je kinderen, OOK.

Communicatie

Regelmatig draag ik met verhalen bij aan communicatie, bijvoorbeeld via speeches of interviews. Door mijn journalistieke ervaring begrijp ik goed waar de doelgroep behoefte aan heeft. Ik werk onder meer voor gemeente Teylingen, gemeente Amsterdam (Stadsdeel Zuidoost) en vereniging Mezzo (voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg).

Poëzie

Als dichter en liedtekstschrijver maak ik voornamelijk vrij werk, maar ik schrijf ook in opdracht. Zo was ik twee jaar lang stadsdichter in de gemeente Teylingen en schreef ik liedteksten voor Theater Van Santen. Mijn teksten vielen in de prijzen bij de wedstrijd Tekst&Muziek van het Amsterdams Kleinkunst Festival, de Willem Wilmink Gedichtenwedstrijd en Dichter op het Duin.